• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ochiuri cu praz

Ochiuri cu praz

27 februarie 2019
in Retete culinare
A A

 6 oua, 2 linguri unt, 1/2 lingura faina, 2 cesti lapte, 1 fir praz, 6 felii paine, o lingura branza rasa, sare.

 Se pregatesc ochiurile. Pe o farfurie rezistenta la foc se asaza fiecare ou bine scurs, pe o felie de paine prajita în unt. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga un fir de praz taiat ca fideaua si înabusit în unt. Se toarna sosul peste oua, se presara cu parmezan ras si se da la cuptor, la foc iute.

Placinta cu branza

 300 g branza de vaca, 30 g unt proaspat, 1/2 lingura faina, 2 oua, 1/2 ceasca lapte, sare, 2 linguri unt, foi subtiri de placinta.

 Se face o umplutura din branza de vaca: se freaca într-un castron branza cu untul, se adauga ouale, amestecand mereu si la urma laptele si faina. Se potriveste de sare. Se unge tava cu unt, se pun 4-5 foi de placinta, unse între ele cu unt, se pune umplutura si apoi se mai asaza cateva foi de placinta unse între ele cu unt. Deasupra se stropeste cu unt si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand s-a copt, se taie si se asaza pe o farfurie. Se serveste calda cu smantana.

ShareTweet
Articolul precedent

Buze speciale

Urmatorul Articol

OZN-uri in Zona 51?

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

OZN-uri in Zona 51?

Cea mai mare executie în masa din istoria Americii

Noile fete ale tehnologiilor

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.