Lapti de peste, ulei, piper, sare, suc de lamâie. Se spala laptii, se indeparteaza pielitele si se inabusa in putin ulei, dupa care se zdrobesc bine cu o furculita. Se potrivesc de sare si piper, se freaca cu ulei si suc de lamâie dupa gust.
Prima pagină » Pasta de lapti de peste
Lapti de peste, ulei, piper, sare, suc de lamâie. Se spala laptii, se indeparteaza pielitele si se inabusa in putin ulei, dupa care se zdrobesc bine cu o furculita. Se potrivesc de sare si piper, se freaca cu ulei si suc de lamâie dupa gust.
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...
Citeste mai departeCivilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...
Citeste mai departeÎn spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...
Citeste mai departeIdeea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...
Citeste mai departeAcneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii