100 g sunca, 70-80 g unt, 1 galbenus, sare, piper. Sunca tocata se amesteca cu untul frecat spuma si cu galbenusul fiert si dat prin sita. Se adauga sare si piper dupa gust.
Prima pagină » Pasta de sunca
100 g sunca, 70-80 g unt, 1 galbenus, sare, piper. Sunca tocata se amesteca cu untul frecat spuma si cu galbenusul fiert si dat prin sita. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pe 10 iulie 138 d.Hr., la vârsta de 62 de ani, împaratul...
Citeste mai departePedro Pascal este astazi una dintre cele mai iubite si respectate figuri...
Citeste mai departeFormarea Trovantilor de la Ulmet si Ciupercile de la Odaile pot fi...
Citeste mai departeProprietatile si efectele folosirii unor preparate si produse nu se limiteaza niciodata...
Citeste mai departeAgresivitatea si nocivitatea razelor ultraviolete impun prudenta din partea dumneavoastra. Se stie...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va puteti distra, pentru ca va simtiti...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii