100 g sunca, 70-80 g unt, 1 galbenus, sare, piper. Sunca tocata se amesteca cu untul frecat spuma si cu galbenusul fiert si dat prin sita. Se adauga sare si piper dupa gust.
Prima pagină » Pasta de sunca
100 g sunca, 70-80 g unt, 1 galbenus, sare, piper. Sunca tocata se amesteca cu untul frecat spuma si cu galbenusul fiert si dat prin sita. Se adauga sare si piper dupa gust.
O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...
2 cartofi dulci, 350 g cârnati, ulei, o ceapa, 4 catei usturoi,...
Benjamin Franklin a fost un polimat american: scriitor, om de stiinta, inventator,...
Citeste mai departeRemake-ul realizat recent de studiourile Disney dupa basmul clasic Alba ca Zapada...
Citeste mai departeMonetaria Statului expune la Arad, în premiera la un muzeu din România,...
Citeste mai departeOboseala, abdomen umflat, senzatie de greutate în cap, gura încleiata... În general,...
Citeste mai departeAltadata folositi cu predilectie toamna, astazi, strugurii, atât de valorosi pentru frumusetea...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada veti deveni plini de compasiune, iar abilitatile...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii