• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pastravi cu ghimbir si miere

Pastravi cu ghimbir si miere

1 iunie 2017
in Retete culinare
A A

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei mari de usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (2 cm), o lingura miere, 2 lamâi, sare, piper.

 Pestele se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se asaza intr-o tava cu putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, pâna se coace. Intre timp, se pregateste sosul care se toarna peste peste. Intr-un bol se amesteca zeama de la o lamâie cu miere, usturoiul tocat si ghimbirul ras fin. Cu acest amestec se unge pestele, iar restul de sos se toarna in tava, astfel incât sa se patrunda si pe dedesubt. Se stinge cuptorul si se mai lasa pastravii in cuptorul fierbinte inca 5 minute.

Briose cu stafide

 1 pahar zahar pudra, 4 oua, coaja de lamâie, 1 pahar ulei, 3/4 pahar faina, 100 g stafide.

 Se amesteca zaharul cu ouale si se bat pe abur, pâna se ingroasa putin. Se da deoparte. Se adauga faina, uleiul si stafidele. Se amesteca pâna obtinem un aluat moale. Se pune in forme mici, pentru tarte si se da la cuptor.

ShareTweet
Articolul precedent

Stapânii vazduhului

Urmatorul Articol

„Secretele” rujurilor

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

„Secretele” rujurilor

O întâlnire de gradul III în 1939

Invazia Italiei în Libia

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.