• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 22 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 22 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pastravi cu ghimbir si miere

Pastravi cu ghimbir si miere

1 iunie 2017
in Retete culinare
A A

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei mari de usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (2 cm), o lingura miere, 2 lamâi, sare, piper.

 Pestele se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se asaza intr-o tava cu putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, pâna se coace. Intre timp, se pregateste sosul care se toarna peste peste. Intr-un bol se amesteca zeama de la o lamâie cu miere, usturoiul tocat si ghimbirul ras fin. Cu acest amestec se unge pestele, iar restul de sos se toarna in tava, astfel incât sa se patrunda si pe dedesubt. Se stinge cuptorul si se mai lasa pastravii in cuptorul fierbinte inca 5 minute.

Briose cu stafide

 1 pahar zahar pudra, 4 oua, coaja de lamâie, 1 pahar ulei, 3/4 pahar faina, 100 g stafide.

 Se amesteca zaharul cu ouale si se bat pe abur, pâna se ingroasa putin. Se da deoparte. Se adauga faina, uleiul si stafidele. Se amesteca pâna obtinem un aluat moale. Se pune in forme mici, pentru tarte si se da la cuptor.

ShareTweet
Articolul precedent

Stapânii vazduhului

Urmatorul Articol

„Secretele” rujurilor

Articole Similare

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

„Secretele” rujurilor

O întâlnire de gradul III în 1939

Invazia Italiei în Libia

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

13 noiembrie 1002 – Masacrul din ziua Sfântului Brice

18 noiembrie 2025

13 noiembrie 1002 a devenit o zi întunecata în istoria Angliei medievale,...

Citeste mai departe
Blitz

Când rolurile devin o eticheta: actori care au definit un singur gen

18 noiembrie 2025

Într-o lume cinematografica obsedata de versatilitate, exista actori care si-au construit maretia...

Citeste mai departe
Blitz

Cetatea Alba Carolina

18 noiembrie 2025

În urma cu 310 ani, în 4 noiembrie 1715, a fost pusa...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stop cardiac sau atac de cord?

18 noiembrie 2025

Relativ frecvent între cele doua probleme de sanatate mentionate se pune semnul...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii rapide

18 noiembrie 2025

Ideal ar fi ca îngrijirea cotidiana sa confere tenului dumneavoastra hidratare suficienta,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 17-23 noiembrie 2025

18 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna relatiile cu prietenii si cu partenerii sunt...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.