• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Perisoare din peste cu sos de rosii

Perisoare din peste cu sos de rosii

25 iulie 2013
in Retete culinare
A A

 1 kg macrou, 4 oua, sare, piper, 200 g miez de paine alba, o lingura patrunjel verde.

 Painea se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Carnea de peste se dezoseaza si se da prin masina de tocat impreuna cu painea. Ouale de bat spuma. Se amesteca toate ingredientele, fara verdeata, se framanta bine, dupa care se fac perisoare, care se fierb in apa clocotita timp de 10 minute. La sfarsit, se servesc cu sos picant de rosii, unt topit si verdeata taiata marunt.

Prajitura cu mere si zmeura

 6 linguri unt, 2 cesti faina, o lingurita praf de copt, 1/2 ceasca zahar pudra, 4 cesti cu mere cubulete, o ceasca stafide, o ceasca zmeura, 2 oua, o ceasca vin alb.

 Merele se curata si se taie cubulete. Intr-un vas se amesteca faina, praful de copt si untul pana se face o compozitie faramicioasa, apoi se adauga zaharul, merele si stafidele. Se toarna ceasca de vin, ouale batute se amesteca si la urma se pune zmeura, apoi se amesteca din nou usor ca sa nu se striveasca. Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la foc potrivit pana devine aurie. Se lasa la racit, apoi se taie si se pudreaza cu zahar farin.

ShareTweet
Articolul precedent

ETNA – cel mai misterios vulcan din lume

Urmatorul Articol

Cate ceva despre bronz

Articole Similare

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Urmatorul Articol

Cate ceva despre bronz

Marturii privind fenomenul OZN

Centrele de comanda ale lui Hitler

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.