• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste cu rosii umplute

Peste cu rosii umplute

6 decembrie 2012
in Retete culinare
A A

 300 g peste, 4 rosii, patrunjel verde, usturoi, putin ulei.

 Pestele se curata, se spala, se scurge bine si apoi se prajeste. Rosiile se spala, se taie un capacel de la codita. Se scoate miezul, se presara cu sare in interior si se pun la scurs 20 de minute. Pe urma, in fiecare rosie se pune o lingurita de pesmet, se umple toata rosia cu patrunjel verde tocat, iar deasupra se pune usturoi pisat. In fiecare rosie se toarna putin ulei, se asaza intr-o tava si se introduc la cuptor. Rosiile coapte se asaza pe un platou impreuna cu pestele fript, dupa fantezia fiecaruia.

Tort de alune cu nescafe

250 g alune, 200 g zahar farin vanilat, 5 albusuri, 1 paharel rom, 400 g frisca, 2 linguri nescafe.

Se bat bine albusurile cu zaharul, se adauga alunele macinate si romul. Se unge cu unt si se presara cu faina o forma de tort in care se coc doua foi din compozitia rezultata. Cand se racesc, se umplu cu frisca amestecata cu nescafe, iar pe deasupra se orneaza cu frisca.

ShareTweet
Articolul precedent

Lacuri aflate la mari inaltimi

Urmatorul Articol

Par superb

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Par superb

Numai tacanitii vad OZN-uri?

Alexandru Macedon, frumos ca o legenda

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.