• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 14 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 14 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piept de pui cu conopida

Piept de pui cu conopida

23 august 2012
in Retete culinare
A A

 2 piepti de pui, un ardei gras galben, 100 g sunca presata, 100 g mozarella, 2 linguri patrunjel, sare, piper, un morcov mic, 10 rosii cherry, 600 g conopida, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie, o legatura marar.

 Conopida se spala, se curata si se desface buchetele, dupa care se opareste in apa clocotita cu sare aproximativ 5 minute, se scoate, adaugand in apa si morcovul. Se lasa sa se raceasca pe o farfurie. Intre timp, dezosam pieptul de pui, il spalam si formam din fiecare jumatate un buzunar pe care-l umplem cu mozarella, sunca, ardeiul tocate marunt, sare, piper si patrunjel verde. Se prind buzunarele cu scobitori, se sareaza, se pipereaza si se pun pe ambele fete pe gratar. Preparam garnitura cu morcovul taiat betisoare si conopida pe care le sotam 3-4 minute intr-o tigaie cu putin ulei si rosiile cherry. Adaugam usturoiul zdrobit, mararul si zeama de lamaie, potrivim de sare si piper. Le servim alaturi de pieptul umplut.

Prajitura cu albus

 10 albusuri, 2 cani zahar, 2 cani faina, 100 ml ulei, sucul si coaja de la o lamaie, 1 plic praf de copt, 2 cani cu nuci taiate, stafide si rahat.

 Se bat albusurile spuma, se adauga putin cate putin zaharul si se bat pana se obtine o spuma tare. Se adauga faina, praful de copt dizolvat in zeama de lamaie, coaja de lamaie, amestecul de rahat, nuci si stafide si se amesteca usor. Se coace la foc potrivit intr-o forma tapetata cu hartie de copt, aproximativ 45 de minute. Cand e gata, se presara zahar pudra.

ShareTweet
Articolul precedent

Fantani celebre devenite atractii turistice

Urmatorul Articol

Presopunctura in cosmetica

Articole Similare

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Urmatorul Articol

Presopunctura in cosmetica

Radacinile indolentei

Cum putea fi salvat Napoleon

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.