• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Plachie de crap

Plachie de crap

19 septembrie 2022
in Retete culinare
A A

 1 crap de 2 kg, 5-6 cepe, 1 pahar ulei, 2-3 rosii, 2-3 ardei grasi, 250 ml vin, patrunjel verde, piper, sare.

 Se curata pestele, se spala si se taie bucati. Se unge cu zeama de lamaie, se potriveste de sare si piper. Se taie felii ardeii si ceapa. Rosiile se curata de pielite si se taie felii. Se spala si se taie marunt patrunjelul verde. Lamaile se curata de coaja si se taie felii. Intr-o tava se pune ulei, se asaza ceapa, ardeii, rosiile, patrunjelul verde. Ceapa se poate rumeni inainte. Peste legume se asaza pestele, se toarna vinul. Se da la cuptor la foc domol pentru 30 de minute, se unge cu sos pe deasupra, din cand in cand.

Prajitura cu fructe

 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 3 linguri apa, 3 linguri ulei, 1 kg fructe (caise, cirese, piersici, prune), coaja de lamaie.

 Se bat ouale spuma cu zahar, se adauga galbenusurile, apa si uleiul, iar la urma, faina si coaja de lamaie. Compozitia se pune in tava tapetata cu ulei si faina, iar deasupra asezam fructele, apoi se coace la foc potrivit. Cand este gata, pudram cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Exercitii pentru o postura eleganta

Urmatorul Articol

Comentarii privind audierea din Congres

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Comentarii privind audierea din Congres

Masacrul de la Tulsa, un episod intunecat din istoria Americii

Materia intunecata a omorat dinozaurii?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.