• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Praz la cuptor

Praz la cuptor

23 noiembrie 2016
in Retete culinare
A A

 1 kg praz, 100 ml lapte, 50 g unt, 3 linguri faina, 50 g brânza, o lingura pesmet.

 Prazul se curata si se pune la fiert partea alba, taiata de un cm grosime. Separat se face un sos alb, din unt si faina, stins cu lapte. Dupa ce a fiert prazul se scurge si se lasa sa fiarba in sosul pregatit, la foc mic. Compozitia se asaza intr-o forma unsa si presarata cu pesmet, care se da la cuptor. De asemenea se pun bucatele de unt si se presara pesmet si brânza rasa.

Sufleu de brânza

 O lingura unt, o lingura faina, o ceasca si jumatate lapte, 150 g brânza rasa, 50 g cascaval, 6 albusuri, sare, piper, o jumatate lingura unt pentru uns forma si putin pesmet.

 Se face un sos alb dintr-o lingura de faina si o lingura de unt. Se stinge cu lapte sau cu smântâna subtire. Cum începe sa fiarba, se da la o parte, se adauga brânza rasa si cascavalul taiat în bucatele mici. Se pune sare si, dupa gust, putin piper sau nucsoara pisata. Se amesteca bine cu albusurile batute spuma si se toarna compozitia într-o forma bine unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se presara brânza rasa, se da la cuptor. Este gata îndata ce a crescut si s-a rumenit deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

Urmatorul Articol

24 noiembrie 1655 – S-a nascut Carol al XI-lea al Suediei

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

24 noiembrie 1655 – S-a nascut Carol al XI-lea al Suediei

Cinefili, vi se pregateste ceva!

Locul în care mitul este viata

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.