Pentru un pui folositi: 6-7 ficatei de pasare, o ceapa potrivit de mare, 2 oua fierte, 2 oua crude, o felie mai mare de paine înmuiata în lapte, sare, piper, patrunjel verde tocat, o lingura unt.
Se pun sa se rumeneasca usor ficateii si ceapa tocata, cu o lingura de unt sau ulei, la foc mic, apoi adaugam putina apa si acoperim cu capac, sa fiarba. Dupa ce sunt gata se dau prin masina de tocat împreuna cu ouale fierte si painea înmuiata si stoarsa bine. Se adauga sare, piper, patrunjel tocat marunt si doua oua crude. Se amesteca bine totul si se umple cu aceasta compozitie puiul. Dupa ce s-a pus umplutura, se coase pielea puiului de la gat si de sub piept ca sa nu iasa umplutura. Se pune puiul într-o cratita cu putin ulei, putina apa, sare si se da la cuptor, la foc potrivit, sa se coaca încet, sa se patrunda si umplutura. Se taie cand este rece.
Comentarii