• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 4 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 4 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

29 mai 2015
in Retete culinare
A A

 O pulpa superioara de curcan (600 g), o legatura rozmarin, 150 g morcovi, 1 mar, o ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 2 linguri suc de mere.

 Se curata de coaja morcovii, marul si se dau pe razatoarea mica. Se curata ceapa, se taie cubulete si se caleste in unt fierbinte. Se adauga morcovii, marul si se inabusa impreuna 5 minute. Se condimenteaza, se adauga mustarul si putin rozmarin. Se desface carnea de pe os, se unge cu suc de mere, se presara cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Se intinde umplutura peste carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor cam o ora. Se scoate apoi rulada din folie si se frige pe gratar 30 de minute, intorcând-o pe toate partile.

Tarta cu capsuni

 Pentru aluat: 125 g unt, 75 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 250 g faina, 2 linguri apa.

 Pentru crema: 250 g mascarpone, 35 g zahar pudra, 200 ml frisca lichida.

 Untul si ouale se lasa la temperatura camerei. Se freaca untul taiat cubulete cu zaharul pudra. Se adauga galbenusul, faina si se framânta un aluat. Initial va fi sfarâmicios dar devine treptat ca o plastilina. Daca e greu de lucrat cu el se pot adauga 1-2 linguri de apa. Se pune aluatul in folie si se lasa la frigider 2 ore. Pentru crema, zaharul si brânza mascarpone se amesteca. Separat se bate frisca si se adauga la crema. Dupa ce a stat la frigider, se scoate aluatul si se lasa aproximativ o jumatate de ora la temperatura camerei, ca sa se poata lucra cu el. Se intinde intr-o forma de tarta cu hârtie de copt, se inteapa cu furculita inainte de a se da la cuptor. Se coace pâna ce aluatul devine auriu. Dupa ce se scoate din cuptor si se lasa la racit, se toarna crema mascarpone si se orneaza cu capsuni.

ShareTweet
Articolul precedent

Masti cu fructe

Urmatorul Articol

Conexiunea OZN – constiinta

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Conexiunea OZN – constiinta

Agent secret si pilot de curse

De la Cezar si mumii, la comunicarea între celule

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.