• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

20 septembrie 2012
in Retete culinare
A A

 1,5 kg pulpe de pui, 2 cepe, 1 morcov, o cutie cu ciuperci, sare, piper, o legatura de verdeata, 200 g smantana, 3 catei usturoi, 2 galbenusuri, 2 linguri faina.

 Pulpele se pun la fiert in doi litri de apa, sare, ceapa si morcovul. Dupa ce carnea a fiert, se scurge de supa (din care pastram o cana) si se asaza intr-un vas uns cu unt. Peste carne se pun ciupercile tocate, iar deasupra se toarna un sos preparat din usturoi pisat, supa, galbenusurile batute cu smantana si faina. Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute, pana se rumeneste carnea.

Tarta cu prune

Aluat: 30 g drojdie, 100 ml lapte, 50 g zahar, 300 g faina, 50 g unt moale, 1 ou, sare.

Umplutura: 1,5 kg prune, 2 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara.

Se dizolva drojdia in lapte caldut si se lasa la dospit, dupa care le amestecam cu zaharul, untul, oul, faina si facem aluatul pe care il lasam sa creasca 30 minute. Prunele se spala, se scurg bine si se scot samburii. Dupa ce a crescut, aluatul se framanta din nou, apoi il intindem si il asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra punem prunele si presaram peste ele zaharul si scortisoara. Se coace aproximativ 45 de minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Destinatii extreme ce uimesc lumea stiintifica

Urmatorul Articol

O noua lectie de nutritie…

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

O noua lectie de nutritie...

Tabuul OZN si "agnosticismul militant"

Carlos Sacalul - un terorist pur sange

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.