Pentru 6 portii: 6 rosii, 250 g varza alba, 1 ardei gras, 1 lingura de patrunjel verde tocat, 1 galbenus de ou fiert tare, 1/2 lingurita de mustar, 1/2 lingura de otet, 1 lingura cu ulei, 6 frunze de salata verde, marar si parunjel verde, sare dupa gust. Varza de curata, se spala, se taie fâsii subtiri si se freaca cu sare. Miezul scos din rosii se toaca si se amesteca impreuna cu ardeiul gras spalat, curatat si taiat in fâsioare subtiri si cu o lingura de patrunjel verde spalat si tocat. Galbenusul se freaca impreuna cu mustarul, otetul si uleiul dupa care se toarna peste salata amestecându-se usor. Rosiile se umplu cu aceasta salata, se acopera cu capacelele taiate si se asaza pe un platou, pe frunze de salata verde. Se orneaza cu fantezie folosind marar si patrunjel verde.
Comentarii