• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulada din carne de porc

Rulada din carne de porc

26 noiembrie 2015
in Retete culinare
A A

 500 g carne tocata de porc, 3 oua, 2 felii paine, patrunjel verde, sare, piper, 100 g fistic prajit.

 Painea se inmoaie in lapte si se da prin masina de tocat. Patrunjelul se taie foarte marunt. Toate ingredientele se pun intr-un castron si se bat cu o lingura de lemn. Compozitia obtinuta se pune pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei, apoi se adauga fisticul prajit din loc in loc si se ruleaza. Rulada se pune astfel la cuptor la foc potrivit aproximativ 15 minute. 

Tarta cu prune

 200 g faina, 150 g zahar, 3 linguri zahar pudra, 100 g unt, 2 oua, 4 linguri lapte, 10 prune, 1 praf de copt, sare, zahar pudra pentru presarat.

 Prunele taiate felii, le presaram cu zahar pudra dupa gust si le lasam la rece 20 de minute timp in care ne ocupam de compozitie. Untul se freaca cu zaharul pana devine spumos, se adauga galbenusurile pe rand, laptele, sarea, faina cu praful de copt si albusurile batute spuma. Turnam jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si punem jumatate din prune, turnam si aluatul ramas si punem si restul de prune. O dam la cuptor pentru 35-40 de minute la foc potrivit, lasam sa se raceasca dupa care pudram cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 30 noiembrie – 6 decembrie 2015

Urmatorul Articol

26 noiembrie 1346 – Incoronarea lui Carol al IV-lea, regele romanilor

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

26 noiembrie 1346 – Incoronarea lui Carol al IV-lea, regele romanilor

Totul despre Bond. James Bond

Cand prea multa minte strica

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.