4-5 linguri sirop, 100 ml lapte, 100 ml apa minerala. Se dizolva siropul în laptele caldut, într-un pahar. Se lasa sa se raceasca. Înainte de a-l servi, se adauga apa minerala.
Prima pagină » Sirop de fructe cu lapte
4-5 linguri sirop, 100 ml lapte, 100 ml apa minerala. Se dizolva siropul în laptele caldut, într-un pahar. Se lasa sa se raceasca. Înainte de a-l servi, se adauga apa minerala.
3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...
4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...
Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...
Citeste mai departeFilmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...
Citeste mai departeO parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...
Citeste mai departeAtrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...
Citeste mai departePreocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii