4-5 linguri sirop, 100 ml lapte, 100 ml apa minerala. Se dizolva siropul în laptele caldut, într-un pahar. Se lasa sa se raceasca. Înainte de a-l servi, se adauga apa minerala.
Prima pagină » Sirop de fructe cu lapte
4-5 linguri sirop, 100 ml lapte, 100 ml apa minerala. Se dizolva siropul în laptele caldut, într-un pahar. Se lasa sa se raceasca. Înainte de a-l servi, se adauga apa minerala.
O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...
Cosimo I de’ Medici (1519-1574) a fost primul Duce de Florenta si,...
Citeste mai departeFilmul „Cleopatra”, regizat de Joseph L. Mankiewicz, este cunoscut nu doar ca...
Citeste mai departeCea mai valoroasa pictura din România este prezentata la Palatul Culturii din...
Citeste mai departeAlimentatia, respectiv calitatea hranei de fiecare zi este frecvent „surclasata” de interese...
Citeste mai departeIngrijirea tenului matur este esentiala în lupta cu ridurile, pentru mentinerea „amprentelor”...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Porniti într-o calatorie si veti fi uimiti de diferenta, deoarece...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii