• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 27 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 27 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Snitel de vita cu sos de bere

Snitel de vita cu sos de bere

24 aprilie 2002
in Retete culinare
A A

          600 g carne de vaca, 150 g grasime, 1 1/2 lingura faina, 1/4 l bere, 50 g bulion, 5 cepe, o capatâna de usturoi, un morcov, 2 legaturi verdeata, piper (dupa gust), sare. Se taie carnea in bucati egale, astfel incât sa fie doua bucati de persoana. Dupa ce s-a taiat se sareaza si se bat cu ciocanul pentru snitele, se dau prin faina pe ambele parti. Intr-o cratita se pune untura la incins. Când s-a incins, se pun bucatile de carne care se prajesc pâna devin rumene. Se scot pe o farfurie. In untura incinsa, se pun ceapa taiata felii si usturoiul. Când ceapa a prins culoare galbuie, se stinge cu bulion. Se toarna apoi o cana cu supa (sau apa). Se adauga piper si sare. Acest sos se strecoara si se toarna peste bucatile de carne prajita care au fost puse in prealabil intr-o alta cratita. Se toarna berea si se pun la foc potrivit, timp de 20-30 minute. Se scot apoi din cratita, se asaza pe un platou, se servesc cu garnitura de cartofi.

ShareTweet
Articolul precedent

15 – 21 aprilie

Urmatorul Articol

22 – 28 aprilie

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

22 - 28 aprilie

AMÉLIE si destinul ei "confuz"

Panteon crestin

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.