• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 16 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 16 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sufleu cu cârnaciori afumati

Sufleu cu cârnaciori afumati

1 august 2018
in Retete culinare
A A

 400 g cârnaciori afumati, 150 g faina, 300 ml lapte, sare, piper, 4 oua, 100 g cascaval ras.

 Cârnaciorii se taie in bucatele mici si se prajesc usor. Separat, din lapte, faina si 50 g cascaval se face un sos alb. Când sosul s-a racit se adauga cârnaciorii, piperul si sarea, dupa gust. Se incorporeaza galbenusurile pe rând, iar la urma albusurile batute spuma. Se unge o forma, se presara cu faina si se toarna compozitia. Se da la cuptor. Când s-a rumenit se scoate si se serveste cald cu cascaval ras.

Prajitura cu brânza

 Blat: 140 g unt, 140 g faina, 2 oua, 2 linguri smântâna, o lingura zahar, putina sare.

 Umplutura: 500 g brânza de vaci, 6 linguri smântâna, 6 linguri zahar, 6 oua, zahar vanilat.

 Ingredientele de mai sus se amesteca, se framânta bine si se lasa o jumatate ora în repaus. Pe urma se întinde o foaie de marimea tavii si se coace pe jumatate. Umplutura se prepara din brânza de vaci trecuta prin sita amestecata cu smântâna, zaharul si galbenusurile. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu brânza.  Crema se intinde peste prajitura coapta pe jumatate si se introduce din nou la cuptor pâna la coacerea finala. Se pudreaza cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Controverse pentru un obiect votiv

Urmatorul Articol

Mici secrete

Articole Similare

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Urmatorul Articol

Mici secrete

Cine crede in OZN-uri?

Un glont cât un razboi mondial

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.