1 galbenus, o lingura smantana, o lingura hrean ras, o lingurita otet, sare.
Se freaca galbenusul cu smantana. Se pun hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste.
Prima pagină » Sos de hrean
1 galbenus, o lingura smantana, o lingura hrean ras, o lingurita otet, sare.
Se freaca galbenusul cu smantana. Se pun hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste.
12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...
3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...
100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...
În august 1810, Dieta suedeza (Riksdag) a luat o decizie care avea...
Citeste mai departeÎn ultimele decenii, cinefilii au avut prilejul sa vada numeroase productii cinematografice...
Citeste mai departeVaticanul încurajeaza propagarea mesajului crestin prin intermediul retelelor de socializare pentru a...
Citeste mai departeUn cititor al revistei Magazin ne-a solicitat prezentarea celor mai importante aspecte...
Citeste mai departeVara, cu soare, vacante la mare, cu mult timp petrecut în aer...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: A sosit vremea potrivita pentru vacante, socializare, romantism, sport si...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii