• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 25 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 25 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rinichi fripti, cu sos de mustar

Rinichi fripti, cu sos de mustar

4 mai 2011
in Retete culinare
A A

2 rinichi de vitel, o lingura unt topit, 50 g unt proaspat, 1 paharel vin, o lingurita mustar, patrunjel verde tocat, o lingurita zeama de lamaie, sare, piper.
  

 Se curata de pielite rinichii de vitel, se spala si se usuca bine cu o carpa. Se lasa intregi. Se infierbanta intr-o tava o lingura cu unt si se pun rinichii sa se rumeneasca la foc iute, pe ambele parti. Se sareaza. Se pot pune si in cuptor, daca acesta este bine incins. Se tin circa 20 minute, astfel incat rinichii sa nu fie nici prea fripti, nici in sange. Se scot pe o farfurie fierbinte, se taie imediat in felii subtiri si se acopera cu alta farfurie fierbinte. Se tin la cald, dar numai cateva minute, pana ce se pregateste sosul. Din timp se pregatesc la indemana vinul, mustarul subtiat cu putin vin, 2-3 bucatele de unt proaspat, cat o nuca, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingurita zeama de lamaie. Dupa ce s-a scos rinichiul, se toarna in tava vinul si se lasa sa dea cateva clocote, in timp ce se taie rinichiul. Se adauga in sos mustar, unt, patrunjel, lamaie, sare, piper. Nu trebuie sa fiarba. Se toarna peste rinichi. Se serveste fierbinte.

ShareTweet
Articolul precedent

Diamantul – lux si stralucire

Urmatorul Articol

Musaca de cartofi cu zarzavat

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Musaca de cartofi cu zarzavat

Exercitii de relaxare

De-ale dezinformarilor rusesti OZN

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.