• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 14 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 14 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rinichi fripti, cu sos de mustar

Rinichi fripti, cu sos de mustar

4 mai 2011
in Retete culinare
A A

2 rinichi de vitel, o lingura unt topit, 50 g unt proaspat, 1 paharel vin, o lingurita mustar, patrunjel verde tocat, o lingurita zeama de lamaie, sare, piper.
  

 Se curata de pielite rinichii de vitel, se spala si se usuca bine cu o carpa. Se lasa intregi. Se infierbanta intr-o tava o lingura cu unt si se pun rinichii sa se rumeneasca la foc iute, pe ambele parti. Se sareaza. Se pot pune si in cuptor, daca acesta este bine incins. Se tin circa 20 minute, astfel incat rinichii sa nu fie nici prea fripti, nici in sange. Se scot pe o farfurie fierbinte, se taie imediat in felii subtiri si se acopera cu alta farfurie fierbinte. Se tin la cald, dar numai cateva minute, pana ce se pregateste sosul. Din timp se pregatesc la indemana vinul, mustarul subtiat cu putin vin, 2-3 bucatele de unt proaspat, cat o nuca, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingurita zeama de lamaie. Dupa ce s-a scos rinichiul, se toarna in tava vinul si se lasa sa dea cateva clocote, in timp ce se taie rinichiul. Se adauga in sos mustar, unt, patrunjel, lamaie, sare, piper. Nu trebuie sa fiarba. Se toarna peste rinichi. Se serveste fierbinte.

ShareTweet
Articolul precedent

Diamantul – lux si stralucire

Urmatorul Articol

Musaca de cartofi cu zarzavat

Articole Similare

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Femina Club

Sos de ciuperci

10 august 2025

100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Urmatorul Articol

Musaca de cartofi cu zarzavat

Exercitii de relaxare

De-ale dezinformarilor rusesti OZN

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

7 august 1560 – S-a nascut Elizabeta Bathory

11 august 2025

Elizabeta Bathory, faimoasa „contesa Dracula” este una dintre cele mai controversate figuri...

Citeste mai departe
Blitz

Adrenalina pe marele ecran

11 august 2025

Cursele de masini au fost întotdeauna un subiect fascinant pentru filme, oferind...

Citeste mai departe
Blitz

Digitalizare 3D

11 august 2025

Doua bratari dacice din aur aflate în patrimoniul Muzeului National de Istorie...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

O noapte de… cosmar!

11 august 2025

Sunt oare brânza si iaurtul, atunci când sunt consumate seara, o sursa...

Citeste mai departe
Femina Club

Ingrijiri speciale

11 august 2025

Genele, cu lungimea, curbura si frumusetea lor amplifica aspectul deosebit al chipului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 11-17 august 2025

11 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Treceti printr-o perioada deosebita, mai ales ca terminati proiecte importante...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.