• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pui cu smântâna

Pui cu smântâna

3 noiembrie 2011
in Retete culinare
A A

1 kg pui, 100 g unt, 50 g faina, 200 ml lapte, 500 g smântâna, verdeata, piper, sare.

Puiul se portioneaza, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. Din restul de unt, faina, lapte si smântâna se prepara un sos, care se fierbe 15 minute, se strecoara printr-o sita fina, se toarna peste carnea de pui si se potriveste gustul de sare si piper. Se lasa sa fiarba 20 minute la un foc domol. La sfârsit se adauga verdeata tocata.

Clatite cu brânza de vaci

600 g faina, 8 oua, 1,6 litri lapte, 300 ml sifon, 750 g brânza de vaci, 300 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 200 ml ulei, 100 g zahar pudra, coaja de lamâie, sare.

Din faina, lapte, sifon, 6 oua, sare, 50 g zahar si un plic de zahar vanilat se prepara un aluat ce se lasa sa se odihneasca 30 minute la rece. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smântâni. In caz ca aluatul s-a ingrosat, se mai subtiaza cu lapte. Umplutura se prepara amestecând brânza, 250 g zahar, 1 plic de zahar vanilat, 2 oua si coaja de lamâie. Se fac apoi foile de clatite, se umplu cu compozitia de brânza, se impaturesc in patru, se presara cu zahar pudra si se dau la cuptor timp de 10 minute.

ShareTweet
Articolul precedent

O lume fierbinte iar alta înghetata

Urmatorul Articol

Fondul de ten

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Fondul de ten

Armata australiana a pierdut fisierele OZN

Cel mai îndraznet furt din istorie

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.