• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 2 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 2 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulouri din carne de vita

Rulouri din carne de vita

14 iunie 2012
in Retete culinare
A A

1,2 kg carne de vita, 300 g cabanos, 300 g cascaval, 3 gogosari la otet, 4 castraveti la otet, 3 morcovi, 2 cepe, sare, piper, usturoi, suc de rosii.

Se portioneaza carnea si se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, apoi asezam pe fiecare felie cate o fasie de castravete, cascaval, gogosar, cabanos, apoi rulam strans, le prindem cu scobitori si le punem la fiert cu usturoi, ceapa, morcov si suc de rosii. Dupa ce sunt gata, le asezam pe un platou si decoram cu masline si verdeata.

Prajitura cu branza de vaci

5 oua, o cana zahar, coaja de la o lamaie, 200 ml apa minerala, 150 ml ulei, 1 praf de copt, sare, faina.

Albusurile se bat cu zaharul ca la bezea, se adauga pe rand coaja de lamaie, uleiul, praful de copt, galbenusurile frecate cu sare si apa minerala si se mixeaza foarte bine dupa fiecare. La urma se pune faina pana ce aluatul capata consistenta unui chec.

Umplutura: 500 g branza de vaci, 150 g zahar, 2 linguri gris, 2 oua, coaja de portocala rasa.

Branza se amesteca bine cu zaharul, grisul, ouale si coaja de portocale.

Intr-o tava tapetata cu ulei si faina, punem aluatul iar peste el adaugam cu o lingura gramajoare din umplutura si apoi o dam la cuptor, la foc moderat. Dupa ce s-a copt, pudram deasupra zahar farin vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Locuri miraculoase pe planeta Pamant

Urmatorul Articol

Solutiile naturii

Articole Similare

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Urmatorul Articol

Solutiile naturii

De unde vin OZN-urile?

Garibaldi - erou pe doua continente

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

29 mai 363 d.Hr. – Batalia de la Ctesiphon

2 iunie 2025

Batalia de la Ctesiphon a fost o confruntare majora între Imperiul Roman...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea celor mai faimoase filme despre Sfântul Scaun

2 iunie 2025

Vaticanul, centrul spiritual al Bisericii Catolice si resedinta Suveranului Pontif, a fost...

Citeste mai departe
Blitz

La bâlci. Târgurile muresene si lumea rurala

2 iunie 2025

Sectia de Etnografie a Muzeului Judetean Mures a refacut expozitia „La bâlci....

Citeste mai departe
Femina Club

Masca energizanta

2 iunie 2025

Un fals motiv de îngrijorare pentru foarte multe femei îl reprezinta aparitia...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stresul, la originea urticariei?

2 iunie 2025

Caderea parului, tensiune musculara, probleme ale stomacului... Stresul poate provoca o multime...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 2-8 iunie 2025

2 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Aveti un interes sporit pentru afaceri si comert. S-ar putea...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.