• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sufleu de ficat

Sufleu de ficat

14 martie 2013
in Retete culinare
A A

 400 g ficat de porc, 6 oua, 100 g faina, 150 g unt, 350 ml lapte, 50 g cascaval, piper, sare.

 Ficatul se opareste bine, se trece de doua ori prin masina de tocat si se caleste in 50 g unt. Din restul de unt, faina si lapte se prepara un sos alb care se fierbe 10-15 minute. Se potriveste de piper, sare si se lasa sa se raceasca. Se adauga galbenusurile pe rand, ficatul si cascavalul ras, iar la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se unge cu unt un vas, se toarna compozitia si se da la cuptor, la foc iute, pana ce sufleul a crescut si s-a rumenit.

Saleuri cu cascaval

600 g faina, 500 g unt, 200 ml apa, 300 g cascaval, sare.

Din faina, apa si sare se face un aluat mai moale care se lasa sa se odihneasca la rece 30 minute. Se intinde o foaie cu grosimea de 1 cm, se intinde margarina peste aluat, se intorc marginile aluatului si se impatureste. Se lasa sa stea la rece 15 minute. Se intinde cu sucitorul, se impatureste in trei si se lasa aluatul din nou la rece. Se repeta operatia de 2-3 ori, apoi se intinde aluatul pe planseta, se taie fasii cu lungimea de 15-16 cm si latimea de 2 cm, se ung cu ou si se presara cu cascaval ras.

ShareTweet
Articolul precedent

Posibilele locatii ale Sfantului Potir!

Urmatorul Articol

Din nou, un stoc de masti naturale

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Din nou, un stoc de masti naturale

Noi date despre cazul Rendlesha

Tristetea Zidului Berlinului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.