• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Parjoale

Parjoale

8 noiembrie 2006
in Retete culinare
A A

400 g carne de vita, 2 oua, 1 morcov, o ceapa, 3-4 catei de usturoi, o legatura de patrunjel, o legatura de marar, sare, piper, 2-3 linguri faina, un varf cutit bicarbonat, ulei pentru prajit.

Se spala carnea si se taie cubulete. Se spala legumele, se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, cu o lingurita de boia. Verdeata se spala si se toaca marunt. Carnea, legumele, usturoiul se dau prin masina de tocat de doua ori. Se adauga ouale batute, o lingura de faina, verdeata si bicarbonatul. Se amesteca foarte bine si apoi cu mana uda se formeaza in palma parjoale ovale, mari. (Daca se doreste, se pot face si chiftelute mici, rotunde care, dupa ce se prajesc, se vor prepara cu sos marinat de rosii). Parjoalele se tavalesc in faina si se prajesc in ulei incins, intorcandu-se pe ambele parti.

ShareTweet
Articolul precedent

Pulpa de porc la cuptor

Urmatorul Articol

Tarte cu mere

Articole Similare

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Urmatorul Articol

Tarte cu mere

Atu al vitalitatii

Vaticanul dezvaluie semnele posesiunii demonice

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.