• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Budinca de malai cu branza de vaci

Budinca de malai cu branza de vaci

2 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 300 g branza de vaci, 300 g smantana, 5 oua, 2 pahare malai, 1 pahar faina, o lingura zahar, o lingurita rasa sare, 1/2 pachet praf de copt, o lingurita zeama de lamaie, o lingura unt.

 Se freaca branza de vaci cu galbenusurile puse pe rand, se adauga smantana, sarea, zaharul, faina, praful de copt si malaiul cernut. Dupa ce amestecul este bine omogenizat, se incorporeaza si albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa bine cu unt si se introduce in cuptorul incins la foc potrivit, aproximativ 40-45 minute. Cand budinca este frumos rumenita si se desprinde usor de marginea tavii este gata.

Clatite cu nuci si frisca

 3 oua, o ceasca faina, 1 pahar lapte, 2 linguri ulei, 250 g nuci macinate, 200 g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat, 200 g frisca, sare.

 Din oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smantani din care, dupa ce s-a odihnit 30 minute, se prepara foi de clatite. Se macina nucile care se amesteca bine cu 100 g zahar, se presara peste clatite si se ruleaza. Dupa ce toate clatitele sunt gata se asaza intr-un vas si se tin la cuptor 10 minute. Se servesc garnisite cu frisca.

ShareTweet
Articolul precedent

Imparatii padurilor

Urmatorul Articol

Solutiile naturii

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Solutiile naturii

Guvernul din Chile ia in serios OZN-urile

Atacuri mortale din adancuri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.