• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 20 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 20 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Chiftele din peste la cuptor

Chiftele din peste la cuptor

17 iulie 2023
in Retete culinare
A A

 1 kg peste, 3 felii paine, 100 ml lapte, 2 oua, 1 morcov, o ceapa, ulei, patrunjel verde, 250 g sos de rosii.

 Se curata legumele, se taie felii, se fierb, apoi se scot si se pun in supa bucatile de peste, lasandu-le sa fiarba 20 minute. Pestele se scoate si se lasa sa se raceasca. Se dezoseaza, se da prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte si stoarse. Se amesteca bine cu ouale si patrunjelul verde tocat, putina sare si piper. Se modeleaza chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se pun intr-un vas si peste ele se toarna sosul de rosii. Se dau la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Tiramisu cu mascarpone

 500 g mascarpone, 5 oua, 5 linguri zahar pudra, o cutie piscoturi, 300 ml cafea foarte tare, o lingura cacao.

 Se freaca galbenusurile si zaharul pana ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc piscoturile cu cafeaua si se tapeteaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de piscoturi cu cafea, un al doilea strat de crema si asa pana se termina piscoturile. Se da la frigider si se lasa la rece cel putin 3 ore. Se serveste rece, pudrata cu cacao.

ShareTweet
Articolul precedent

Sfaturi utile

Urmatorul Articol

O colaborare neasteptata

Articole Similare

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Urmatorul Articol

O colaborare neasteptata

Raidul aerian care a dus la descoperirea citostaticelor

Pamantul, “bulgare de zapada”?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

15 mai 392 – A murit împaratul roman Valentinian al II-lea

19 mai 2025

Împaratul roman Valentinian al II-lea, nascut în anul 371, a fost fiul...

Citeste mai departe
Blitz

Amatorul – un film facut de profesionisti

19 mai 2025

Regizat de James Hawes, Amatorul (2025) este un thriller de spionaj avându-l...

Citeste mai departe
Blitz

De ce ne plac sarmalele?

19 mai 2025

O întrebare care sta pe buzele tuturor a primit raspunsul la libraria...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Semne ale abuzului de zahar

19 mai 2025

Zaharul are o reputatie proasta: stomac deranjat, iritabilitate si letargie sunt avertismente...

Citeste mai departe
Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 19-25 mai 2025

19 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza zile placute însa simtiti nevoia sa va stabiliti niste...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.