• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 1 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 1 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cuib de pasarele

Cuib de pasarele

2 ianuarie 2000
in Retete culinare
A A

              Blatul: 125 g ciocolata, 2 linguri lapte, 4 oua, 60 g zahar, 1 lingurita nescafé, 125 g unt.  Decoratia: 100 g migdale (nuci), „oua" de zahar sau de ciocolata (mici). Se rupe ciocolata în bucati mici si se pune într-un vas împreuna cu laptele, la foc mic pâna se topeste. Când ciocolata este omogena se adauga galbenusurile si zaharul, amestecând. Se încorporeaza untul înmuiat, taiat în bucati mici, frecând dupa fiecare bucata. Se bate compozitia energic timp de câteva minute, apoi se adauga nescafé-ul si albusurile batute spuma, amestecând usor. Se toarna compozitia într-o forma rotunda unsa cu unt si se pune la rece pentru 24 de ore. Pentru a o rasturna se desprind marginile cu un cutit si se scufunda 20 de secunde în apa calda. Se întoarce cu fata în sus pe un platou rotund. Se taie migdalele în felii subtiri, se asaza în mijlocul prajiturii, ele constituind „ASTERNUTUL" cuibului. Se asaza pe acest cuib câteva gramajoare de zahar sau de ciocolata. Se tine la rece înainte de a servi.

ShareTweet
Articolul precedent

Din nou despre performantele extrasenzoriale

Urmatorul Articol

Cele mai bune povestiri

Articole Similare

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Urmatorul Articol

Cele mai bune povestiri

Etica si necesitate      De ce patrundem în embrionul uman?   &

Superfiintele      

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

28 august 430 – A murit Sfântul Augustin din Hippo

1 septembrie 2025

Sfântul Augustin din Hippo (354-430) a fost unul dintre cei mai importanti...

Citeste mai departe
Blitz

Liam Neeson: Un (alt) politist cu explozie întârziata!

1 septembrie 2025

Dupa mai bine de trei decenii de la lansarea seriei originale Un...

Citeste mai departe
Blitz

Retrospectiva „ANONIMUL”

1 septembrie 2025

Retrospectiva celei de-a XXII-a editii a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Nu sariti peste micul dejun!

1 septembrie 2025

Pentru foarte multe persoane active fenomenul acesta nu constituie o noutate: daca...

Citeste mai departe
Femina Club

Look proaspat

1 septembrie 2025

Vara cu temperaturi ridicate confera mai multa sensibilitate pielii. In aceste conditii...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 1-7 septembrie 2025

1 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Pentru ca actionati rapid si va doriti sa fiti întotdeauna...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.