• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Galuste de branza la cuptor

Galuste de branza la cuptor

28 aprilie 2010
in Retete culinare
A A

250 ml apa, 60 g unt, 150 g faina, 4 oua, 2 linguri branza, sare, piper.

Pentru sos: o lingura unt, 2 linguri faina, 2 cesti lapte, 2 linguri branza rasa, sare.

Se pun intr-o cratita la foc apa cu untul si un varf de cutit de sare. Cand dau in clocot se toarna faina, toata odata, si se amesteca bine pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se da la o parte, se mai amesteca putin si cand s-a mai racorit, se adauga pe rand ouale. Compozitia nu trebuie sa fie prea moale. Se pune putin piper si branza rasa. Se pregateste o cratita cu apa clocotita si sare, se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa. Se fierb la foc mic cam 20 de minute, sa nu se sfarame. Intre timp se pregateste sosul. Se prajeste o lingura buna de faina intr-o lingura de unt, se stinge cu lapte si se face un sos potrivit de legat. Se pune sare si, dupa ce s-a mai racorit, doua linguri de branza rasa. Se asaza galustele intr-o forma unsa cu putin unt, se toarna sosul deasupra, se presara branza si se da la cuptor la foc potrivit, o jumatate de ora.

ShareTweet
Articolul precedent

Ficat de vitel inabusit

Urmatorul Articol

Culori electrizante

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Culori electrizante

Un OZN piramidal deasupra Kremlinului

Cel mai prolific calau al istoriei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.