• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 18 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 18 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Plachie de macrou

Plachie de macrou

11 decembrie 2017
in Retete culinare
A A

 1 macrou mare (500 g), 1 kg rosii, 5-6 catei usturoi, 3-4 foi dafin, boia dulce, sare, piper, patrunjel verde.

 Se curata pestele, se trece printr-un jet de apa si se asaza intr-un vas. Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare. In sosul de rosii obtinut se pun sare, piper, boia, usturoiul taiat feliute si foile de dafin. Se toarna amestecul de rosii deasupra pestelui si se da la cuptor, 30 minute, pana scade zeama si se obtine un sos, iar pestele este bine patruns.

Chec cu iaurt

 O masura iaurt, 2 masuri zahar, 4 masuri faina, 3/4 masura ulei, 4 oua, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar vanilat, sare, coaja rasa de la o lamaie.

 Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se amesteca iaurtul si uleiul, apoi se pun faina, sarea, praful de copt si se mixeaza. Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie, amestecand usor de jos in sus. Se toarna aluatul obtinut in tava de copt unsa si tapetata cu faina si se coace, la foc potrivit, 35 de minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Emotiile, „sculptorul” chipului

Urmatorul Articol

O „Academie” pentru OZN-uri

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Femina Club

Sos de ciuperci

10 august 2025

100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Urmatorul Articol

O „Academie” pentru OZN-uri

Stalin si apetitul pentru arta

Despre secretarele digitale, cu dragoste

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.