2 cartofi, 2 ridichi de luna, ceapa verde, 2 ardei grasi, 2 rosii, 2 oua fierte tari, 4-5 masline, 2 catei de usturoi, o mana de fasole verde, 1/2 conopida mica, patrunjel verde, 1 morcov, 1/2 telina, 1 radacina de patrunjel, ulei, sare, zeama de lamaie, 1/2 sfecla rosie mica.
Se fierb cartofii în coaja, se curata si se taie felii. Se curata fasolea, se spala, se fierbe si se taie bucatele. Se curata, se fierbe conopida si se desface în buchetele. Se curata, se fierb morcovii, telina si patrunjelul si se taie cubulete. Se spala si se taie patrunjelul verde. Se coace sfecla rosie, se curata si se taie bucatele. Se curata ceapa verde si se taie în solzisori. Se spala rosiile, se curata de pielita si seminte si se taie cubulete. Se spala ardeii si se taie bucatele. Se curata si se taie mic usturoiul. Ouale fierte se curata de coaja si se taie felii. Într-un castron se amesteca toate legumele pregatite. Se amesteca cu maslinele, uleiul, zeama de lamaie si putina sare.
Comentarii