• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 3 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 3 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Salau cu legume fierte

Salau cu legume fierte

21 februarie 2013
in Retete culinare
A A

 1 kg salau, 1 morcov, o telina, 1 dovlecel, 2-3 cartofi, 2 rosii, 100 g fasole verde, 100 ml ulei, o lamaie, verdeata, sare.

 Legumele se curata, se spala, se pun la fiert in apa clocotita si cand sunt gata, se adauga salaul, curatat si spalat, 50 ml ulei si se sareaza dupa gust. Dupa ce a fiert si pestele (15 minute), se asaza pe un platou impreuna cu zarzavaturile. Deasupra se orneaza cu felii de rosii, se toarna uleiul amestecat cu zeama de lamaie si se presara verdeata. Se serveste rece.

Sufleu de mere

1,5 kg mere, 120 g unt, 8 oua, 250 g zahar, 100 ml vin alb, esenta de vanilie.

Merele se curata, se dau pe razatoare, se pun intr-o cratita cu zaharul, esenta si vinul. Se tine vasul pe foc, pana ce vinul scade si merele se inmoaie. Se paseaza merele si se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu galbenusurile, se incalzesc din nou, se ia vasul de pe foc si se amesteca in continuare, pana ce se raceste. Se adauga la compozitie albusurile batute spuma, se pune compozitia intr-o forma de tort unsa cu unt. Se da vasul la cuptor cu foc iute, pana ce se rumeneste sufleul.

ShareTweet
Articolul precedent

Ochii – indicatori ai personalitatii

Urmatorul Articol

Bretonul potrivit

Articole Similare

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Urmatorul Articol

Bretonul potrivit

Premierul Medvedev si extraterestrii

Ringul loviturilor de stat

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

29 mai 363 d.Hr. – Batalia de la Ctesiphon

2 iunie 2025

Batalia de la Ctesiphon a fost o confruntare majora între Imperiul Roman...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea celor mai faimoase filme despre Sfântul Scaun

2 iunie 2025

Vaticanul, centrul spiritual al Bisericii Catolice si resedinta Suveranului Pontif, a fost...

Citeste mai departe
Blitz

La bâlci. Târgurile muresene si lumea rurala

2 iunie 2025

Sectia de Etnografie a Muzeului Judetean Mures a refacut expozitia „La bâlci....

Citeste mai departe
Femina Club

Masca energizanta

2 iunie 2025

Un fals motiv de îngrijorare pentru foarte multe femei îl reprezinta aparitia...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stresul, la originea urticariei?

2 iunie 2025

Caderea parului, tensiune musculara, probleme ale stomacului... Stresul poate provoca o multime...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 2-8 iunie 2025

2 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Aveti un interes sporit pentru afaceri si comert. S-ar putea...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.