• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Spanac cu ciuperci la cuptor

Spanac cu ciuperci la cuptor

22 august 2018
in Retete culinare
A A

 2 kg spanac, 150 g ciuperci, 100 g unt, 150 g cascaval, 50 g pesmet, 25 g sare.

 Se spala spanacul, se curata de cotoare si se pune la fiert in apa clocotita, cu sare. Când este fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc in putin unt. Se toaca spanacul si se amesteca cu ciupercile calite. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si presarata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se introduce tava in cuptor circa 30 minute. Inainte de a se servi se taie portii si se stropesc cu unt. Se serveste cu smântâna.


Prajitura cu alune

 120 g zahar vanilat, 3 galbenusuri, 3 oua întregi, 50 g unt topit, 80 g alune prajite si tocate, 40 g stafide, 60 g rahat, 140 g faina, spuma batuta tare de la 4 oua.

 Se freaca 120 g de zahar vanilat cu 3 galbenusuri si 3 oua întregi. Se adauga 50 g unt topit, 80 g alune prajite si tocate, 60 g rahat si 140 g faina si la sfârsit spuma batuta de la 4 albusuri. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu alune zdrobite, se toarna compozitia si se coace pâna la rumenire. Se pudreaza cu zahar vanilat si se taie dupa dorinta.

ShareTweet
Articolul precedent

Muzeul dedicat vinului

Urmatorul Articol

Bronz de durata

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Bronz de durata

Cand OZN-urile au intrat în folclorul urban german

Coroana britanica si deceptia lui Hitler

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.