• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 15 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 15 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa de legume (Solferino)

Supa de legume (Solferino)

27 ianuarie 2001
in Retete culinare
A A

1/2 conopida, 1/2 kg fasole verde, 2-3 fire de praz, 2 cepe, 5-6 rosii, 4-5 cartofi, 1-2 catei de usturoi, 100 g unt, sare, 2 l apa, verdeata.

Se curata si se spala o ceapa, conopida si fasolea verde, apoi se asaza cu apa fierbinte la foc. Dupa ce au fiert bine, se strecoara supa. Prazul si o ceapa se curata, se taie în bucati, respectiv se toaca marunt, apoi se înabusa în 3/4 din cantitatea de unt: se sting cu câteva linguri de supa. Dupa doua-trei clocote, se mai adauga supa. Se pun cartofii curatati si taiati bucati si usturoiul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Când cartofii sunt aproape fierti se adauga si rosiile spalate si taiate în patru. Se acopera oala si se lasa sa fiarba bine. Se trece apoi totul prin sita, se subtiaza adaugând restul de supa si se lasa sa mai dea doua, trei clocote. Înainte de a o servi la masa, se adauga o parte din fasolea care a fost fiarta separat si taiata bucatele mici, restul de unt si verdeata tocata fin pe deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

Gogosari cu conopida, pere si struguri in otet

Urmatorul Articol

Procesul lui Vasile Voiculescu

Articole Similare

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Urmatorul Articol

Procesul lui Vasile Voiculescu

Surprizele Planetei Rosii      Marte întâlnire de gradul trei!  &nbs

„INTRUSUL” din fotografie

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

10 iulie 138 d.Hr. – A murit împaratul roman Hadrian

14 iulie 2025

Pe 10 iulie 138 d.Hr., la vârsta de 62 de ani, împaratul...

Citeste mai departe
Blitz

Pedro Pascal – gloria nu vine niciodata prea târziu

14 iulie 2025

Pedro Pascal este astazi una dintre cele mai iubite si respectate figuri...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea Trovantilor

14 iulie 2025

Formarea Trovantilor de la Ulmet si Ciupercile de la Odaile pot fi...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cancerul de tiroida si sarea iodata

14 iulie 2025

Proprietatile si efectele folosirii unor preparate si produse nu se limiteaza niciodata...

Citeste mai departe
Femina Club

Riscurile ultravioletelor

14 iulie 2025

Agresivitatea si nocivitatea razelor ultraviolete impun prudenta din partea dumneavoastra. Se stie...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 14-20 iulie 2025

14 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va puteti distra, pentru ca va simtiti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.