• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 19 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 19 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Varza la tigaie

Varza la tigaie

17 aprilie 2014
in Retete culinare
A A

 100 g slanina, 4 linguri ulei de soia, 400 g carne tocata, 2 cepe, 500 g varza, 800 g germeni de soia (din conserva), 150 ml vin alb sec, 150 g ketchup picant, 300 ml supa de vita, 6 lingurite otet de mere, sare, piper negru macinat, o lingurita concentrat de legume, 4 lingurite sos de soia, 2 lingurite usturoi verde tocat.

 Slanina se taie cubulete. Uleiul se pune la incins in tigaie si se prajeste slanina si carnea tocata. Ceapa se taie marunt, se amesteca bine cu carnea si se caleste putin. Se toarna in tigaie putina apa si se lasa sa fiarba cu capac 5 minute, la foc mic. La sfarsit se ia capacul si se lasa sa se evapore apa. Varza se taie fin. Germenii de soia se scurg si impreuna cu varza se amesteca bine cu carnea tocata. Deasupra se toarna vinul alb, ketchupul, supa si otetul. Se amesteca totul bine si se mai da un clocot. Se condimenteaza cu concentrat de legume si sos de soia. Inainte de servire, se presara cu usturoi verde.

Tort de mac

 5 oua, 150 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 150 g mac, 150 g unt, coaja de la o jumatate de lamaie, gem de piersici, 80 g ciocolata de menaj.

 Untul, cu 50 de grame zahar se freaca spuma si se amesteca bine cu galbenusurile. Se adauga nuca si macul macinate si coaja de la lamaie. Zaharul ramas si albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza incet in compozitia de mai sus. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc mic aproape o ora. Se scoate din forma, iar cand s-a racit se taie in trei si se umple cu gem de piersici. Se decoreaza cu ciocolata rasa.

ShareTweet
Articolul precedent

Tema: „SFINTELE PASTI”

Urmatorul Articol

Horoscopul saptamanii: 21-27 aprilie 2014

Articole Similare

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

Horoscopul saptamanii: 21-27 aprilie 2014

17 aprilie 1894 – S-a nascut Nikita Hrusciov

Rio 2 – explozie de culori, optimism si muzica

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

13 noiembrie 1002 – Masacrul din ziua Sfântului Brice

18 noiembrie 2025

13 noiembrie 1002 a devenit o zi întunecata în istoria Angliei medievale,...

Citeste mai departe
Blitz

Când rolurile devin o eticheta: actori care au definit un singur gen

18 noiembrie 2025

Într-o lume cinematografica obsedata de versatilitate, exista actori care si-au construit maretia...

Citeste mai departe
Blitz

Cetatea Alba Carolina

18 noiembrie 2025

În urma cu 310 ani, în 4 noiembrie 1715, a fost pusa...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stop cardiac sau atac de cord?

18 noiembrie 2025

Relativ frecvent între cele doua probleme de sanatate mentionate se pune semnul...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii rapide

18 noiembrie 2025

Ideal ar fi ca îngrijirea cotidiana sa confere tenului dumneavoastra hidratare suficienta,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 17-23 noiembrie 2025

18 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna relatiile cu prietenii si cu partenerii sunt...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.