• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 14 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 14 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Antricot de vaca cu sos de tarhon

Antricot de vaca cu sos de tarhon

5 aprilie 2012
in Retete culinare
A A

 750 g antricot de vaca, 100 ml apa, o ceapa, o legatura tarhon, 75 g unt, 50 ml otet, zahar, sare si piper.

 Antricotul se taie felii lungi, care se bat bine ca pe snitele, se sareaza si se frig pe gratar. Ceapa se taie marunt si se fierbe cu 100 ml apa, otet, sare, piper, zahar si tarhon tocat marunt. Dupa ce apa a scazut la jumatate, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se adauga untul, amestecandu-se bine. Acest sos se serveste cald peste antricoate. De regula antricoatele se mananca cu piure de cartofi sau cartofi natur.

Trufe cu cacao

500 g biscuiti, 400 g nuci, 100 g cacao, 4 oua, 500 g zahar pudra, 200 g unt, 10 g cafea solubila, 50 ml coniac, 500 g visine din visinata.

Cacaua, cafeaua solubila, ouale si zaharul se amesteca cu 150 ml apa, se pun la foc sa se ingroase, amestecandu-se tot timpul. Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc, se adauga untul, nucile macinate si biscuitii sfaramati si se amesteca bine. La sfarsit se adauga coniacul. Se pune compozitia la rece, si, dupa ce s-a intarit, se formeaza trufele de marimea unei nuci, in care se pune cate o visina din visinata in fiecare si se pudreaza cu cacao. Se dau apoi din nou la rece pentru cateva ore.

ShareTweet
Articolul precedent

Vineri 13 – poveste si superstitie

Urmatorul Articol

Abdomen plat (2)

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Abdomen plat (2)

Desecretizari si agentii oficiale OZN (9)

Eroism si menaj in trei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.