• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 2 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 2 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Scrumbie cu sos tomat

Scrumbie cu sos tomat

27 iunie 2013
in Retete culinare
A A

 1 kg scrumbie, 2 oua, o lingurita otet, pesmet, unt, 100 g sos tomat, piper, sare.

 Pestele se spala, se curata, se scot capetele si sira spinarii, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale cu otet. Scrumbiile se dau prin faina, prin ou, pesmet si se prajesc in unt fierbinte. Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se toarna peste ele sos tomat.

Prajitura cu branza de vaci

 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri smantana, 7 linguri iaurt, coaja de lamaie, sare, 200 ml ulei, o lingurita amoniac si 2 1/2 cani faina.

 Umplutura: 700 g branza, 200 g zahar, 3 oua, 1 plic de vanilie, 4 linguri gris.

 Se bat spuma albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, smantana, iaurtul, uleiul, coaja de lamaie, amoniacul si faina. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina. Peste compozitie punem cu lingura umplutura, bine amestecata, dupa care dam la cuptorul incalzit, timp de 45 de minute. Dupa ce s-a copt se pudreaza cu zahar si se portioneaza dupa dorinta.

ShareTweet
Articolul precedent

Locuri secrete dar si fascinante

Urmatorul Articol

Coafuri simple, naturale

Articole Similare

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Urmatorul Articol

Coafuri simple, naturale

Umanoizi in preajma noastra

Inceputul Infernului in Europa

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

29 mai 363 d.Hr. – Batalia de la Ctesiphon

2 iunie 2025

Batalia de la Ctesiphon a fost o confruntare majora între Imperiul Roman...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea celor mai faimoase filme despre Sfântul Scaun

2 iunie 2025

Vaticanul, centrul spiritual al Bisericii Catolice si resedinta Suveranului Pontif, a fost...

Citeste mai departe
Blitz

La bâlci. Târgurile muresene si lumea rurala

2 iunie 2025

Sectia de Etnografie a Muzeului Judetean Mures a refacut expozitia „La bâlci....

Citeste mai departe
Femina Club

Masca energizanta

2 iunie 2025

Un fals motiv de îngrijorare pentru foarte multe femei îl reprezinta aparitia...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stresul, la originea urticariei?

2 iunie 2025

Caderea parului, tensiune musculara, probleme ale stomacului... Stresul poate provoca o multime...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 2-8 iunie 2025

2 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Aveti un interes sporit pentru afaceri si comert. S-ar putea...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.