• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sos de migdale

Sos de migdale

20 martie 2014
in Retete culinare
A A

 1/2 ceasca migdale, o ceasca ceapa taiata marunt, 2 catei de usturoi tocati, 2 lingurite ulei, o cana sos de rosii, praf de paprika, o lingurita ardei iute tocat, piper.

 Se soteaza ceapa si usturoiul, la foc mediu, pana cand ceapa se inmoaie. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se toate celelalte ingrediente, cu exceptia migdalelor. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa 1 minut. Se adauga apoi migdalele si se poate servi.

Turta dulce de post

 450 g faina, 250 g zahar, 1/2 pahar apa, o lingurita bicarbonat, un varf de lingurita scortisoara, 1 varf de lingurita cuisoare macinate, 1 pahar nuci, coaja de portocale.

 Se caramelizeaza intr-o craticioara 150 g zahar si se stinge cu 1/2 pahar de apa. Se adauga apoi si 100 g zahar. Intr-un castron se cerne faina, se adauga bicarbonatul proaspat cernut, scortisoara si cuisoarele, se toarna incet siropul amestecand bine, iar la sfarsit, nucile si coaja rasa de portocale. Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit.

ShareTweet
Articolul precedent

Fulgii de nea – minuni ale ghetii

Urmatorul Articol

Machiajul discret

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Machiajul discret

Cazul Pascagoula dupa 40 de ani

Asasini cu tinte inalte

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.