• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ficat de porc in sos

Ficat de porc in sos

27 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 500 g ficat de porc, 3 cepe mari, 3 catei de usturoi, 300 g rosii in suc, o lingura pasta de tomate, sare, piper, busuioc, ulei.

 Ficatul se pune in apa rece si se lasa aproximativ 10 minute, dupa care se spala pana nu mai iese sange si se lasa la scurs. Se pune pe foc o cratita cu apa iar cand s-a incalzit se adauga bucatile de ficat si se lasa sa fiarba cateva clocote. O tigaie cu putin ulei se infierbanta iar cand s-a incalzit se pune ceapa tocata, se lasa sa se caleasca 1-2 minute, dupa care se adauga putina apa, pasta de tomate si se dau in clocot. Dupa aceea se pun rosiile tocate, sucul de rosii, ficatul, sare, piper si busuioc dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos. La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa putin pe foc.

Fursecuri cu unt

 250 g unt, 110 g zahar pudra, 270 g faina, 2 lingurite esenta de vanilie, o lingurita praf de copt.

 Untul se mixeaza foarte bine cu zaharul, se adauga vanilia si, la final, faina amestecata cu praful de copt. Aluatul nu trebuie sa fie foarte moale, dar nici tare. Daca vi se pare ca aluatul este foarte moale se mai adauga putina faina. Se formeaza fursecurile cu posul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins, aproximativ 15 minute, pana cand se rumenesc.

ShareTweet
Articolul precedent

Gara pentru „zei”

Urmatorul Articol

Lupta cu ridurile

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Lupta cu ridurile

Manifest pentru o stiinta postmaterialista

Pirati de legenda

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.