• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ficat de porc in sos

Ficat de porc in sos

27 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 500 g ficat de porc, 3 cepe mari, 3 catei de usturoi, 300 g rosii in suc, o lingura pasta de tomate, sare, piper, busuioc, ulei.

 Ficatul se pune in apa rece si se lasa aproximativ 10 minute, dupa care se spala pana nu mai iese sange si se lasa la scurs. Se pune pe foc o cratita cu apa iar cand s-a incalzit se adauga bucatile de ficat si se lasa sa fiarba cateva clocote. O tigaie cu putin ulei se infierbanta iar cand s-a incalzit se pune ceapa tocata, se lasa sa se caleasca 1-2 minute, dupa care se adauga putina apa, pasta de tomate si se dau in clocot. Dupa aceea se pun rosiile tocate, sucul de rosii, ficatul, sare, piper si busuioc dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos. La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa putin pe foc.

Fursecuri cu unt

 250 g unt, 110 g zahar pudra, 270 g faina, 2 lingurite esenta de vanilie, o lingurita praf de copt.

 Untul se mixeaza foarte bine cu zaharul, se adauga vanilia si, la final, faina amestecata cu praful de copt. Aluatul nu trebuie sa fie foarte moale, dar nici tare. Daca vi se pare ca aluatul este foarte moale se mai adauga putina faina. Se formeaza fursecurile cu posul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins, aproximativ 15 minute, pana cand se rumenesc.

ShareTweet
Articolul precedent

Gara pentru „zei”

Urmatorul Articol

Lupta cu ridurile

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Lupta cu ridurile

Manifest pentru o stiinta postmaterialista

Pirati de legenda

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.