• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pastrav umplut

Pastrav umplut

30 iulie 2015
in Retete culinare
A A

 4 pastravi, 2 felii muschiulet afumat, 250 g ciuperci, 1 patrunjel, o ceapa de apa, 2 legaturi ceapa verde, vin alb, sare, piper.

 Se taie marunt muschiuletul, ciupercile, patrunjelul, ceapa de apa, ceapa verde si se amesteca totul, adaugând sare si piper dupa gust. Se caleste totul in putin unt, având grija sa nu se arda. Cu acest amestec se umplu pastravii, se cos si apoi se frig bine pe gratar.

Tarta la cuptor cu visine

 500 g visine, 80 g faina, 125 g zahar, 3 oua, 250 ml smântâna de gatit, unt pentru uns forma.

 Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul si apoi se adauga ouale, unul câte unul si se bat bine. Se adauga smântâna, se amesteca din nou si se obtine un aluat asemanator celui de clatite, dar mai gros. Se unge o forma de tarta cu unt, se pun fructele fara sâmburi si se toarna aluatul deasupra. Se lasa la cuptor aproximativ 40 minute pâna se rumeneste frumos. Reteta se poate face si cu cirese sau cu capsuni.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 3-9 august 2015

Urmatorul Articol

30 iulie 1974 – „Afacerea Watergate”, dovada finala

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

30 iulie 1974 – „Afacerea Watergate”, dovada finala

Alergatori pe pista de... celuloid

Un altfel de tangou

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.