• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » File de pangasius in sos de portocale

File de pangasius in sos de portocale

19 noiembrie 2015
in Retete culinare
A A

 1 kg file pangasius, 2 portocale, o lamaie, 100 g unt, condimente pentru peste.

 Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici portocalele, iar lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit, incercand pe cat posibil sa se elimine toata partea alba. Se taie apoi felii. Se asaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste, apoi doua felii de portocala si una de lamaie, se adauga un cubulet de unt, se condimenteaza si se impacheteaza in folie. Se pun pachetelele cu pestele in tava cu partea cu untul in sus, se adauga o cana cu apa si se dau la cuptor, la foc potrivit aproximativ 40 minute, timp in care se intorc si pe partea cealalta. Cand sunt gata, se scoate pestele din folie si se toarna deasupra sosul care s-a format.

Fursecuri cu ciocolata

 150 g unt, 150 g zahar, 250 g faina, 2 galbenusuri, 3 linguri nuca de cocos, 3 linguri cacao, 50 g ciocolata, esenta de migdale, 1/2 praf de copt.

 Untul la temperatura camerei se bate spuma, se adauga zaharul si se mai mixeaza pana se topeste, se pun galbenusurile si se omogenizeaza. Intr-un bol se amesteca faina cu cacaua, praful de copt, esenta de migdale, ciocolata rasa si se adauga peste crema de unt,  framantand pana se incorporeaza faina. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece o ora. Apoi se ia vasul din frigider si se formeaza bilute cu mana unsa cu ulei. Bilutele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 15 minute. Se servesc pudrate cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 23-29 noiembrie 2015

Urmatorul Articol

19 noiembrie 1917 – S-a nascut Indira Ghandi

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

19 noiembrie 1917 – S-a nascut Indira Ghandi

Jodie cea cu vino-ncoa

O saga despre Regele Soare

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.