• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Macaroane milaneze

Macaroane milaneze

26 aprilie 2018
in Retete culinare
A A

 400 g macaroane, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g limba afumata, 100 g ciuperci, 25 g unt proaspat, sare.

 Pentru sos de rosii: 500 g rosii, o lingurita zahar, unt proaspat (cat o nuca), sare.

 Se fierb macaroanele, se limpezesc cu apa fierbinte si se scurg. Se adauga o lingura de unt proaspat si cateva linguri de parmezan sau svaiter. Se amesteca usor cu furculita ca sa nu se sfarame. Separat, se taie marunt cateva felii de limba afumata si cateva ciuperci fierte. Se pun intr-un sos de rosii fiert cu putina zeama de carne. Se amesteca totul cu macaroanele, se tine fierbinte pe foc, fara sa mai fiarba. Inainte de a se servi se mai adauga cateva bucatele de unt proaspat. Se serveste foarte fierbinte.

Patratele cu nuca

 125 g faina, 125 g zahar pudra, 125 g nuci taiate, 4 oua, 1 zahar vanilat.

 Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema consistenta. Se adauga apoi treptat faina, zaharul vanilat si nucile. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor in compozitie, la sfarsit. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si presarata cu faina, se coace la cuptor, la foc potrivit, circa 35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie patratele.

ShareTweet
Articolul precedent

Un plus de luminozitate si stralucire

Urmatorul Articol

Incident OZN deasupra statului Oregon

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Incident OZN deasupra statului Oregon

Razboinici de profesie

Ce diete sunt mai sanatoase?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.