• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 3 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 3 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa-crema de naut

Supa-crema de naut

31 octombrie 2018
in Retete culinare
A A

 500 g praz, 250 g naut, 500 ml supa de legume, ulei, cimbru, sare, piper, 1 cubulet de unt sau 2 linguri ulei de masline, crutoane.

 Se caleste prazul taiat fideluta in putin ulei, se inabusa 10-15 minute cu supa de legume, apoi se paseaza. Se fierbe nautul (e bine sa-l lasam in apa cu o zi inainte), se paseaza (blenderul e cel mai indicat) si se amesteca bine cu prazul. Se pune untul, cimbrul si se lasa pe foc mic cateva minute, amestecand cu o lingura de lemn. Se poate servi cu smantana.

Prajitura cu ciocolata

 120 g unt, 220 g zahar pudra, 1 albus, 250 g alune prajite si macinate, 4 linguri faina, vanilie, unt si faina pentru forma.
 Crema: 50 g ciocolata sau 2 linguri cacao, o lingura zahar, 2 linguri lapte, o lingurita rom.

 Se bat bine zaharul cu untul, se adauga albusul, frecand totul spuma. Se pun vanilia, alunele si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava de copt unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, foaia obtinuta se unge cu crema fierbinte. Se taie in patrate mici. Pentru crema se fierbe ciocolata cu zaharul si laptele, se adauga romul si se amesteca bine.

ShareTweet
Articolul precedent

Aliatii tenului catifelat

Urmatorul Articol

De ce suntem vizitati de OZN-uri?

Articole Similare

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Urmatorul Articol

De ce suntem vizitati de OZN-uri?

Mussolini, umilitorul final

Teoria Relativitatii fara premiul Nobel

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

29 mai 363 d.Hr. – Batalia de la Ctesiphon

2 iunie 2025

Batalia de la Ctesiphon a fost o confruntare majora între Imperiul Roman...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea celor mai faimoase filme despre Sfântul Scaun

2 iunie 2025

Vaticanul, centrul spiritual al Bisericii Catolice si resedinta Suveranului Pontif, a fost...

Citeste mai departe
Blitz

La bâlci. Târgurile muresene si lumea rurala

2 iunie 2025

Sectia de Etnografie a Muzeului Judetean Mures a refacut expozitia „La bâlci....

Citeste mai departe
Femina Club

Masca energizanta

2 iunie 2025

Un fals motiv de îngrijorare pentru foarte multe femei îl reprezinta aparitia...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stresul, la originea urticariei?

2 iunie 2025

Caderea parului, tensiune musculara, probleme ale stomacului... Stresul poate provoca o multime...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 2-8 iunie 2025

2 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Aveti un interes sporit pentru afaceri si comert. S-ar putea...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.