• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 28 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 28 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Tocanita de ciuperci cu sfecla

Tocanita de ciuperci cu sfecla

15 mai 2019
in Retete culinare
A A

 1 kg ciuperci, 500 g sfecla rosie, 2 cepe, 75 ml ulei, 5 catei usturoi, sare.

 Ciupercile se taie julien si se fierb in apa cu sare. Sfecla se fierbe separat, se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa se toaca si se caleste in ulei; cand este aurie se adauga ciupercile scurse, sfecla si cateii de usturoi zdrobiti. Se mai lasa pe foc 2-3 minute. La sfarsit se potriveste de sare.

Prajitura cu crema de cacao

 Blatul: 250 g nuca macinata, 300 g zahar, 2 linguri faina, 7 albusuri batute spuma, coaja de lamaie.
 Crema: 7 galbenusuri, 300 g zahar, 100 g cacao, 250 g unt, esenta de rom.

 Se bat albusurile spuma cu zahar, dupa care adaugam nuca, faina si coaja de lamaie. Crema se fierbe pe baie de aburi, apoi se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand. Se coace blatul într-o tava mare, iar cand este gata, se scoate si se taie în doua lasandu-se la racit. La final, se pune crema intre blaturi si se orneaza cu frisca si ciocolata.

ShareTweet
Articolul precedent

Efecte rapide

Urmatorul Articol

Hibrizi extraterestri printre noi?

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Hibrizi extraterestri printre noi?

Cea mai stranie batalie

Minutele de dupa impactul cu un asteroid

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.