• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste oceanic rasol

Peste oceanic rasol

18 ianuarie 2021
in Retete culinare
A A

 1 kg peste, 1 morcov, o telina, o ceapa, 150 g unt, 4 oua fierte tari, o legatura marar verde, sare, piper.

 Legumele se spala, se taie felii si se fierb in apa clocotita. Se adauga sare si putin piper. Se asaza in cratita pestele taiat bucati si se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Intre timp, se pregateste sosul. Se pune untul sa se topeasca. Ouale fierte tari se rad pe razatoare si se pun in unt cu mararul taiat fin. Se adauga sare si piper si se amesteca. Dupa ce pestele a fiert se scoate pe o farfurie si se toarna peste el sosul. Se serveste cu lamaie sau unt topit si patrunjel verde.

Gris cu fructe

 500 ml lapte, 200 g gris, 3-4 linguri zahar, o lingura unt, pesmet, vanilie, coaja de lamaie, scortisoara, fructe din compot fara samburi.

 Se pune grisul cu laptele sa fiarba cu zahar, vanilie si coaja de lamaie rasa, amestecandu-se mereu sa nu se prinda si se fierbe pana se ingroasa. Se amesteca apoi cu fructele si se rastoarna pe un platou. Se rumenesc in unt sau ulei 3-4 linguri cu pesmet, se amesteca fara a-l praji tare. Se da deoparte, se pune zahar si scortisoara, se amesteca, se toarna peste gris. Cine doreste, il serveste si cu frisca. Se orneaza cu fructe.

ShareTweet
Articolul precedent

Masti naturale

Urmatorul Articol

Trump si secretele OZN

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Trump si secretele OZN

Omul care l-a salvat pe Reagan

Cum au disparut europenii antici?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.