• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 19 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 19 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Carne tocata cu penne

Carne tocata cu penne

13 ianuarie 2025
in Femina Club, Retete culinare
A A

500 g penne, 500 g carne tocata vita-porc, 2 linguri ulei de masline, 400 g rosii din conserva, sare, piper, zahar, ierburi aromatice, 150 g telemea.

Pennele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se prajeste carnea tocata într-o cratita mare, în ulei încins. Se adauga rosiile din conserva, iar dupa ce dau în clocot, se lasa la fiert, la foc mic, fara capac, aproximativ 10 minute. Se pun pastele peste carne si rosii, se condimenteaza cu sare, piper, zahar si ierburi, dupa care se mai lasa putin la fiert. Când este gata se razuie brânza deasupra si se serveste.

 

Rulada cu finetti

O foaie napolitana mare, 2 banane, 200 g finetti.

Se uda un prosop în apa calduta si se stoarce, apoi punem foaia de napolitane pe el si o acoperim. O lasam pâna se înmoaie cât sa putem sa o rulam. Într-un bol punem finetti, se pune pe baie de abur pâna se înmoaie. Se desface foaia de napolitana, se unge cu crema de finetti peste tot apoi în marginile de unde începem sa rulam pe lung, se pun bananele cât e foaia de lunga si se ruleaza. Se împacheteaza în folie alimentara si se lasa la frigider minim o ora.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 13-19 ianuarie 2025

Urmatorul Articol

Sfaturi utile

Articole Similare

Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Ingrijiri speciale

11 august 2025

Genele, cu lungimea, curbura si frumusetea lor amplifica aspectul deosebit al chipului....

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Pericolul nocturn al tenului stralucitor

11 august 2025

Daca va imaginati ca tendinta de a mânca noaptea se concretizeaza adesea...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Sfaturi utile

Pro si contra cartilajului de rechin

Traditii populare române si maghiare

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
Istorii

„Miserere mei, Deus”, o capodopera furata cu… urechea!

18 august 2025

Într-o epoca în care muzica sacra era învaluita în mister si restrictii,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.