4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
Prima pagină » Jumari cu legume
4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...
Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...
Citeste mai departeDe la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...
Citeste mai departeCunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...
Citeste mai departeOsteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...
Citeste mai departeUn adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii