500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...
3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...
100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...
Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...
Citeste mai departeÎn anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...
Citeste mai departeExpozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...
Citeste mai departeMajoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...
Citeste mai departeEste un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii