• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 12 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 12 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rizoto cu ochiuri

Rizoto cu ochiuri

29 august 2007
in Retete culinare
A A

1 ceasca de orez, 3 cesti cu apa, 30 g unt, 2 cepe mijlocii, 150-200 g de costita afumata, 1 lingura ulei, 6 oua, 3 rosii, sare, piper.

Ceapa se toaca marunt si se caleste în unt încins, Când începe sa se îngalbeneasca, se adauga orezul si se mai prajeste 5-6 minute, amestecând mereu. Se toarna apoi apa, se adauga sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc domol circa 25 minute, dupa care orezul este fiert. În timp ce se fierbe orezul, se spala rosiile, se taie în doua, transversal, se golesc de seminte, se sareaza si se ung cu ulei în interior. Se asaza apoi într-o cratita acoperita si se prajesc usor. Separat, într-o tigaie neunsa, se prajeste costita taiata în 12 fâsii lungi. Când este frumos rumenita, se scoate si se prepara 6 ochiuri, prajite sau fierte, dupa dorinta. Pe un platou se asaza rizotoul, pe mijloc se pun ochiurile, iar la margini se garniseste cu jumatati de rosii si fâsii de costita, dispuse alternativ.

ShareTweet
Articolul precedent

Ciorba de rosii cu carne de pasare

Urmatorul Articol

Crema de mere

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Crema de mere

Cum scapati de cearcane

Secretul fantomelor a fost rezolvat?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.