• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 18 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 18 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Miel cu spanac

Miel cu spanac

15 aprilie 2009
in Retete culinare
A A

1 kg carne, 1,500 kg spanac, o lingura grasime, o ceapa mare, 1 varf de cutit boia rosie, o lingura bulion rosii, 5 felii lamaie.
Pentru rantas: ulei si faina.

Curatam spanacul si îl spalam bine. Îl punem într-o cratita, turnam deasupra apa sarata clocotita cat sa-l acopere si lasam sa fiarba pana se inmoaie (cam o jumatate de ora). Spalam carnea, o taiem în bucati potrivite si o saram, apoi o prajim în ulei pe amandoua partile. Punem carnea prajita în cratita cu spanacul. Încingem ulei, adaugam faina si amestecam pana ce se înroseste putin rantasul. Punem ceapa tocata marunt, presaram boiaua si stingem rantasul cu zeama de spanac. Lasam sosul sa clocoteasca 10-15 minute, apoi îl turnam în cratita peste carnea cu spanac, adaugand putin bulion de rosii si lasand sa fiarba la foc potrivit. Cand carnea s-a inmuiat, punem lamaie taiata în felii, curatate de coaja si de samburi. Lasam sa scada foarte bine.

ShareTweet
Articolul precedent

Basilica Sangelui Sfant

Urmatorul Articol

Macrouri marinate

Articole Similare

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

Macrouri marinate

Cremele de noapte

Batalia Angliei - marea cacealma a lui Hitler?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

13 noiembrie 1002 – Masacrul din ziua Sfântului Brice

18 noiembrie 2025

13 noiembrie 1002 a devenit o zi întunecata în istoria Angliei medievale,...

Citeste mai departe
Blitz

Când rolurile devin o eticheta: actori care au definit un singur gen

18 noiembrie 2025

Într-o lume cinematografica obsedata de versatilitate, exista actori care si-au construit maretia...

Citeste mai departe
Blitz

Cetatea Alba Carolina

18 noiembrie 2025

În urma cu 310 ani, în 4 noiembrie 1715, a fost pusa...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stop cardiac sau atac de cord?

18 noiembrie 2025

Relativ frecvent între cele doua probleme de sanatate mentionate se pune semnul...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii rapide

18 noiembrie 2025

Ideal ar fi ca îngrijirea cotidiana sa confere tenului dumneavoastra hidratare suficienta,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 17-23 noiembrie 2025

18 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna relatiile cu prietenii si cu partenerii sunt...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.