Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
Prima pagină » Anghinare fiarta
Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...
Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...
Citeste mai departeExista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...
Citeste mai departeO expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...
Citeste mai departeMedicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...
Citeste mai departeV-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii