Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
Prima pagină » Anghinare fiarta
Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
500 g carne de vitel tocata, 80 g de migdale macinate, o...
Blat: 130 g biscuiti simpli, 70 g unt topit. Umplutura: 450 g...
Cunoscut în mod traditional sub numele de Otto cel Mare (în germana:...
Citeste mai departeTeatrul Luceafarul din Iasi are în repertoriu, începând cu luna noiembrie, un...
Citeste mai departeLa Hollywood, nu este usor sa îti mentii o cariera de succes....
Citeste mai departeVeti deveni foarte curând mama? Va fi cea mai frumoasa întâmplare din...
Citeste mai departeStresul si lipsa somnului sunt veritabili dusmani ai tenului. Tern, fara energie,...
Citeste mai departeBERBEC (21.03-20.04): S-ar putea sa va sporiti câstigurile. Veti cumpara lucruri frumoase...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2023 Revista Magazin
Comentarii