Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
Prima pagină » Anghinare fiarta
Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...
Citeste mai departeÎn filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...
Citeste mai departeMuzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...
Citeste mai departeCunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...
Citeste mai departeSuparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii