Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
Prima pagină » Anghinare fiarta
Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
500 g penne, 500 g carne tocata vita-porc, 2 linguri ulei de...
1 kg cotlet porc, 8 coaste afumate de porc, 10 ciuperci champignon,...
700 g cartofi, 200 g brânza telemea, 200 ml smântâna de gatit,...
250 g paste, o conserva cu rosii în bulion, 150 g brânza,...
Fara îndoiala, atunci când tenul dumneavoastra are nevo-ie de hidratare, este ridat,...
Henry Every a fost unul dintre cei mai de succes pirati care...
Citeste mai departeAcea vasta zona a lumii care era numita cândva „Africa Neagra” exercita...
Citeste mai departePe 18 iunie 2024, pe site-ul Conferintei Episcopilor Catolici din SUA a...
Citeste mai departeDe la cei mai înalti munti la adâncurile oceanului, influenta omenirii a...
Citeste mai departeO noua descoperire arheologica ofera noi date cu privire la perioada Dinastiei...
Citeste mai departeCu portretul sau profund al rascumpararii si al damnarii, nu exista nicio...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii